Az otthonod megújítása: Fedezd fel a famintás vinyl falburkolatokat

Bár roppant népszerű és eklektikus hatást kelt a fa manapság, sajnos nem olcsó lakberendezési anyag – sokan pont ezért keresnek olyan köztes megoldást, ami nemcsak mutatós hanem pénztárcakímélő is. Van egy nagyszerű hírünk: a Wood Look famintás vinyl falpaneljei olyan opciót nyújthatnak Önnek ami a pénztárcáját is kíméli és mesésen mutat a falakon!

A Wood Look falpanelek olyan egyedi nyomtatási technológiával készülnek, amely a valódi fa textúráját és szemcsézettségét utánozza, így a panelek természetes és rusztikus megjelenést kapnak. A fából készült vinyl falpanelek nagyszerű választás azok számára, akik a fa megjelenését szeretnék a valódi fával járó költségek és macerás karbantartása nélkül otthonukban tudni.

Wood Look falpanelek

A vinyl falburkolat népszerű választás az otthonokban, mivel széles választékban érhető el, könnyen telepíthető, tartós és könnyen tisztán tartható. Emellett a vinyl falburkolat általában olcsóbb, mint más falburkoló anyagok, mint például a csempe vagy a kő.

A Wood Look vinyl falpanelek könnyen felszerelhetők, és költséghatékony módon frissíthetik bármelyik szoba megjelenését. Emellett tartósak és könnyen tisztíthatók, így praktikus választást jelentenek: 8 színben elérhetőek, a fekete tölgytől a világos tölgyig bezárólag találhatóak meg a színskálán. Ha nem biztos abban, hogy melyik szín illene leginkább az otthonában akkor segítünk Önnek: a Kerma Designnál elérhetőek a Wood Look termékminták is a már fent említett nyolc színben.

Wood Look falpanelek

Minden csomag 15 darab panelt tartalmaz, ami 2 mm vastagságú és 91,44 cm x 15,24 cm hosszú. A Wood Look vinyl panelek további előnyei közé sorolhatóak, hogy könnyen tisztíthatóak, 100%-ban vízállóak, hőállóak (nem tűzálló!) és házilag is felrakhatóak, így nem igényel szakembert, amivel további pénzt és időt spórolhat meg.

Összességében a Wood Look falpanelek sokoldalú lehetőséget jelentenek – nagyszerűen mutatnak a hálószobában, a nappaliban, akár az otthoni dolgozószobán is – mindenhol, ahol szeretné, hogy egy cseppnyi skandináv életérzés, letisztultság jellemezze az adott teret.  Ha további információra van szüksége, keresse fel a Kerma Design falpanel webáruházat, ahol számos falburkolat ötletet talál. A vinyl falburkoló panelek mellett nagyon sokféle falpanel típus közül választhatunk. A falpanelek nem csak dekoratívak, de készülhet belőlük falvédő, ágyvég, tv fal, előszobafal, vagy egyéb design falburkolat megoldás.

Wood Look falpanelek