Ifjúsági szobák – személyre szabva II.

Az „Ifjúsági szobák – személyre szabva I.” című referencia munkámnál szereplő kislány 12 éves fiú testvérének terveztem ezt a vagány szürke-sárga szobát.

A szoba központi eleme, amely köré aztán a design felépült, egy taxis fotótapéta a főfalon, az ágy felett. Ennek színeihez igazítottuk a bútorok és textilek, kiegészítők színét.
A bútorok kasmírszürke és aranysárga bútorlapok kombinációjával készültek, és ahogy a kislány szobában, itt is egyedi tervezésűek. Gardróbszekrény, fiókos komód, ágy alatti fiók és fali szekrények gondoskodnak elegendő tároló helyről. Az íróasztal itt is igazodik a faltörésekhez, és hozzá természetesen gamer szék is dukál.
A bútorok színe a függönyökön és párnákon köszön vissza.

Az álmennyezet hasonlóképpen lett kialakítva, mint a lány szobában, viszont itt nem süllyesztett, hanem falon kívüli spotlámpák biztosítanak fényt. Ez esetben a Nowodvorski Eye lámpacsalád fekete spotlámpáit választottuk. Az álmennyezetben szintén van rejtett ledszalag, a bútorok alján pedig beépített bútorspot.

A család nagyon elégedett volt a végeredménnyel, a szülők elmondása szerint a gyerekek azóta ki sem akarnak mozdulni a szobájukból. És ami meglepő az ennyi idős gyerekektől: folyamatosan rendben is tartják új birodalmukat. Az ilyen visszajelzésektől repes a lakberendező szíve!

© 2020 Harmónia Lakberendezés – Varsányi Valentina | Adatkezelési tájékoztató | Jogi nyilatkozat | Created by Your Perfect Design