Újraértelmezett panellakás 0 Ft-os home stagingje

Vannak olyan lakberendezési megbízások, amikor az értékesítésre szánt ingatlanban még bent laknak, tehát jó esetben a lakás bútorozva van. Ha még a falszínek is rendben vannak, valamint az egész lakás állapota újszerűnek mondható, akkor jön szóba a 0 ft-os home staging.

Ebben az esetben nem készülnek tervek, nem vásárolunk új bútorokat, kiegészítőket, csupán a lakás berendezését nézzük át a funkcionalitás szempontjából. Tanácsot adunk, bútorokat helyezhetünk át, tolhatunk arrébb, kipakoltatjuk a felesleges dekorációkat, személyes holmikat, és a lehetőségekhez mérten kicsinosítjuk a lakást.

A profi fotózást ez esetben sem szabad kihagyni, és ugyanúgy segítünk a hirdetés megírásában is.

Ilyen megbízásom volt ez a 57 m2-es panellakás eladásra való felkészítése is.

 Szerencsére a tulajdonosok túl voltak egy felújításon és jó ízléssel rendezték be az ingatlant. Nem mellesleg a babaszobájukat is én terveztem. Időközben aztán újra felkerestek, mert eladóvá vált otthonuk.

A home staging során csupán néhány dolgot helyeztünk át, vagy pakoltunk el, mielőtt megkezdődött a fotózás.

A lakás óriási előnye a felújításkor eszközölt nem mindennapi elrendezés. Az átalakítás során ugyanis a nagy szobát rendezték be amerikai konyhás nappalinak, a konyha régi helyén pedig egy szuper fürdő kapott helyet. A fürdő korábbi helyén egy – az oly sok házból hiányzó – mosókonyhát alakítottak ki a kreatív tulajdonosok. A középső szoba hálóként funkcionál, a legkisebb pedig bababirodalomként.

A hivatalos képzés szerint a másodlagos hálószobát (ez esetben a babaszoba) úgy kell berendezni, hogy gyerekszobaként és dolgozószobaként is elképzelhető legyen az érdeklődők számára.

Természetesen a néhány hónapos baba szobáját nem forgathattuk fel, így eltekintettünk a helyiség átrendezésétől.

A fotózás és a hirdetés megírása utána ezekkel a fotókkal került piacra az ingatlan.

© 2020 Harmónia Lakberendezés – Varsányi Valentina | Adatkezelési tájékoztató | Jogi nyilatkozat | Created by Your Perfect Design