Polgári lakásból ügyvédi iroda

Ez a megbízásom sok szempontból volt különleges és nehéz is egyben.

Különleges volt a megbízók személye miatt. Garzóné Pálocska Andrea volt az a vállalkozó anyuka, aki a honlapomat készítette.
Amikor megkerestek, hogy segítenék-e férje, Dr. Garzó Péter ügyvédi irodájának megálmodásában, az örömöm határtalan volt. Aztán meg a félelmem…
Andi kiváló ízlését ismerve először megijedtem, hogy hogy fogom én ezt a szintet megugrani…

A feladat nehézsége még abból is adódott, hogy mindent távtervezéssel kellett megoldani, ugyanis Péterék az ország másik végén élnek, és még soha nem találkoztunk személyesen.

Szóval duplán nehezített pályán indultunk.

A 32 nm-es lakás eredeti alaprajzi elrendezésén nem változtattunk.
A fürdő, közlekedő maradt eredeti funkciójában.
A közel 17 nm-es szobából alakítottuk ki az irodát, melyben két íróasztal, tárgyalóasztal, valamint szekrény biztosít kényelmet a munkavégzéshez.
A legnagyobb odafigyelést talán a volt konyha igényelte, amelynek egyrészt váróként kell funkcionálnia, másrészt a konyhablokkot is el kellett itt helyezni.
Ezt egy szekrénybe rejtve oldottuk meg, mely becsukva teljesen olyan, mint egy beépített szekrény, egy nyitott dekor elemmel. Az ajtók mögött lapul egy mini hűtő, mikrohullámú sütő, mosogatótálca és egy kis pult rész, ami alkalmas arra, hogy odaüljön egy ember elfogyasztani az ebédjét, kávéját.

A design-t tekintve viszonylag férfias stílust sikerült eltalálnunk a sötétszürke, majdnem fekete bútorokkal, melyekhez melegbarna faerezetes bútorlapot társítottunk, biztosítva a harmonikus, elegáns megjelenést. Az irodai részen megjelenő, és a váróban visszaköszönő bordázott falpanel igazán egyedivé teszi a tereket. Ezt a falpanelt a tárgyalóasztalnál ledvilágítással dobtuk fel. Különösen büszke vagyok erre az elemre, mert végül ennek a ledvilágításnak a formája adta az ötletet Péternek a logója kialakításához!

A sötétszürke-barna színkombinációt következetesen végigvittük az összes helyiségben. A váróban bronzos tapétával és meleg sárga színű székekkel varázsoltunk kicsit lazább hangulatot.
A fürdő szürke csempéjét szintén barna faerezetes járólappal egészítettük ki a tükörnél. Különlegesség ebben a térben, hogy ez a faerezetes burkolat halszálkában került fel a falra.

A helyiségekben, a megbízható és kiváló minőséget képviselő Nowodvorski lámpái biztosítanak megfelelő fényt a munkavégzéshez. A lámpákat az Elter Világítás Kft. webshopjából rendeltük.

Mivel személyesen nem lehettem ott, folyamatosan kapcsolatban voltunk telefonon, messengeren, email-en, nem csak Péterékkel, hanem az összes szakemberrel is.
Üzenetek, képek, videók, levelek jöttek-mentek, és végül összeállt minden.
Andi és Péter folyamatosan küldtek képeket, videókat, hogy éppen hogy állnak a munkálatok. Ilyenkor mindig majd’ kiugrott a szívem az örömtől. Aztán a visszajelzéseiktől: “Imádjuk, imádunk itt lenni!”

Végtelenül hálás vagyok Andinak és Péternek mindenért! A megbízásért, a rugalmasságért, a sok fotóért, a visszajelzésekért! Csodálatos embereket ismertem meg a személyükben.

Ha megbízható ügyvédet kerestek, Pétert jó szívvel ajánlom!
Profi honlapért pedig forduljatok Andihoz bizalommal!
Csuda klassz emberek!

© 2021 Harmónia Lakberendezés – Varsányi Valentina | Adatkezelési tájékoztató | Jogi nyilatkozat |Készítette: Your Perfect Design