Kinek való a lakberendezési tanácsadás?

A lakberendezési tanácsadás egy személyes konzultáció az otthonodban, az építkezés/felújítás helyszínén vagy nálam az irodában, sablonok nélkül minden az igényeidhez szabva. A lakberendezésben a funkcionalitás a harmónia és a költséghatékonyság megteremtését tartom szem előtt, ráhangolódva az ügyfél igényeire, megválaszolva minden felmerülő kérdést.

Ahogy a mondás tartja, ahányan vagyunk, annyifélék vagyunk és annyiféle az otthonunk is. A lakberendezőként a fő cél minden esetben a megrendelőhöz leginkább illő tér megtervezése a hozzá illő színekkel és formákkal. Az otthonunk nem csupán szekrények és lámpák inkább érzések, személyiségek és hangulatok.

A lakberendezési tanácsadás Neked való ha:

  • Szeretnéd valakivel megosztani a lakberendezés szépségeit és nehézségeit.
  • Vágysz a megújulásra, de nincs igazán jó ötleted merre indulj el.
  • Csapongsz az ötleteid között és nem tudod melyiket válaszd.
  • Megerősítésre van szükséged vagy éppen arra, hogy más irányba tereljenek.
  • Elkezdted berendezni az otthonodat, de elakadtál és nem látod hogyan tovább.
  • Csak némi inspirációra van szükséged aztán már magad is boldogulsz.
  • Tudod milyen belső designt szeretnél, de nem tudod hogyan valósítsd meg
  • Korlátozott a rendelkezésedre álló összeg és sokat segítene egy költségvetési terv.
  • Ötletekre van szükséged hol szerezd be a legjobb áron a bútorokat, kiegészítőket.
  • A kivitelezéshez megbízható szakemberekre van szükséged és nem szeretnél teljesen ismeretlennel dolgozni.

A lakberendezési tanácsadás mindazok számára óriási segítség lehet, akik új lakás berendezésén dolgoznak vagy a meglévő felújítását tervezik, de még nem tudják hogyan kezdjenek hozzá vagy már elkezdték, de kérdéseik vannak a folytatással kapcsolatosan. A lakberendező tanácsai alapján te magad is tökéletessé varázsolhatod az otthonodat funkcióiban és hangulatában is.

A tanácsadás igény szerinti

A tanácsadás igény szerint lehet egy alkalmas, érinthet egy-egy berendezési fázist vagy vonatkozhat a teljes lakberendezési folyamatra.

A közös munka során a család életvitelének és igényeinek alapján személyre szabott megoldások születnek. Az esztétikus megjelenés mellett a kényelem és a funkciók is hangsúlyosak. Már egyszeri tanácsadás is jelentős költségmegtakarítást jelenthet azzal, hogy elkerülöd a felesleges, oda nem illő bútorok vagy kiegészítők megvásárlását.

Tulajdonképpen mindenkinek ajánlható, aki épít, átalakít, felújít legyen az lakás, ház, szálloda, üzlet, iroda vagy étterem. A lakberendezési tanácsadás olyan új megvilágításba helyezheti az eredeti terveket, amelynek a végeredménye mindenkit lenyűgöz majd a költségvetési keret jelentős növelése nélkül. A tanácsadó óradíja a munkálatok során többszörösen megtérül, azzal, hogy nem kell utólag bontani, újra festeni, lecserélni dolgokat vagy kompromisszumot kötni. Jól átgondolt tervezéssel nem csupán a designt lehet megtervezni, hanem a ráfordítások költségét is. Ha lakberendezési tanácsadásra van szükséged keress bizalommal.