Miben tudok segíteni?

Bármely lakó- vagy üzleti célú ingatlan tervezési és/vagy kivitelezési fázisában segítem a közös gondolkodást. Nem kell elképzelned. Láthatod! Álmaid otthonáról először számítógépes 3D látványterveket készítek, majd a kiviteli tervekkel olyan mankót adok a kivitelező szakemberek kezébe, amely alapján az általad jóváhagyott látványtervet válthatják valóra.

Egyedi elképzeléseid megvalósításán dolgozva elkészítem számodra az ideális bútor tervét. Legyen szó konyha- vagy fürdőszobabútorról, könyvespolcról vagy komplett gardróbról, az eredmény egyedi és személyre szabott lesz.  A kész bútortervet átadom az általad választott szakembernek, vagy örömmel ajánlok kivitelezőt válogatott mesterlistámból.

Ha bizonytalan vagy az anyagválasztás területén, vagy nem tudod elképzelni együtt a külön-külön már kiválasztott elemeket, hívj! Örömmel elkísérlek vásárolni, segítséget nyújtok anyagválogatásban vagy tanácsadással segítem a döntési folyamatot.

Ingatlanvásárlás előtt állsz? Több lakás is érdekes lehet, de nem tudsz választani? Kérj időpontot álomotthon tanácsadásra! A tanácsadás során felmérjük családod szükségleteit és igényeit, megbeszéljük a számotokra legfontosabb szempontokat. Mi az, amiről nem tudtok lemondani? Mely területeken vagytok kompromisszumkészek? Hogyan bútorozhatjuk be maximális helykihasználtsággal, mégis otthonosan, szellősen vagy épp tradicionálisan a kiszemelt ingatlant? Minimál, farmház stílus, modern vagy svéd letisztultság? Megtaláljuk a módját, hogy megfűszerezzük vele a hétköznapokat!

Eladnád, kiadnád, újragondolnád? Home staging keretében felfrissítem, szükség esetén rendezem otthonod összképét, ha hiányzik valami plusz. A home staging nem pusztán dekoráció, vagy rendezési elv. Olyan komplex szemléletváltás ingatlanod külső-belső terének szervezésében, mely egyszerre növeli meg az otthonosságérzetet és az ingatlan tényleges értékét. Néhány változtatással el tudjuk érni, hogy céljaidnak megfelelően az otthon reprezentáljon, magazinhatást érjen el vagy éppen sugározza az otthon melegét. Úgy gondolod, hogy a home staging felesleges és drága? Kutatások bizonyítják, hogy az így formált lakások eladási ára jelentős mértékben- akár milliós tételben!- megnövekszik és átlagosan legfeljebb egy hónap alatt gazdát találnak.

© 2021 Harmónia Lakberendezés – Varsányi Valentina | Adatkezelési tájékoztató | Jogi nyilatkozat | Készítette: Your Perfect Design