Mentazöld bababirodalom

Nagyon aranyos, fiatal házaspár volt az ügyfelem, akiknek ezt a babaszobát álmodtuk meg.

Amikor megkerestek, a hölgy épp várandós volt, és konkrét színelképzeléssel érkezett. 57 m2-es panellakásuk apró, 9 m2-es szobáját kellett a pici fiú részére berendezni. Egy világos, meleg, puha kis kuckót szerettek volna, melyben megjelenik a menta szín.

A parányi szobában az ajtó mögötti falra plafonig épített szekrény került, melyben ruhák és játékok egyaránt jól megférnek egymással. Hogy ne tűnjön olyan robusztusnak a szekrény, nyitott polcos elemekkel tettük könnyedebbé.

A fal, amely előtt a Lorelli többfunkciós kiságy kapott helyet, egy izgalmas festéssel lett a szoba különleges eleme. A kiságy saját tároló fiókjain túl a felnyíló fali szekrénykék, valamint egy kis polc nyújt lehetőséget a babaholmik tárolására.

A másik oldalon egy lábtartós szoptatós fotel biztosítja a helyet anya és fia meghitt elvonulásához. Mellette kis komód az apróságoknak, mesekönyveknek, rajta éjjeli lámpa, melynek barátságos fénye tökéletes az esti altatáshoz. A falon további két lebegő polc kapott helyet a dekorációs elemeknek, könyveknek.

Tekintve, hogy a szoba kicsi, igyekeztünk a térérzetet világos színekkel növelni. A fehér kiságy mellé a bútorok is fehér frontokat kaptak, csupán a korpuszuk és a nyitott részek lettek megbolondítva egy kis finom barna árnyalatú bútorlappal. A menta szín a falon és néhány kiegészítőben jelenik meg, kellemes krémszínnel társítva.

A tervek ugyanolyan szívvel-lélekkel készültek, mint a kivitelezési feladatok, így mire a kisfiú megérkezett, ez a mentaszínnel fűszerezett bababirodalom várta új lakóját.

© 2020 Harmónia Lakberendezés – Varsányi Valentina | Adatkezelési tájékoztató | Jogi nyilatkozat | Created by Your Perfect Design