Ingatlanbefektetés támogatása home staginggel

A home stagingről egy korábbi referencia munkám bemutatásánál már írtam bővebben (74 m2-es lakás home stagingje).

Legújabb ilyen jellegű megbízásom volt ennek a 61 nm-es lakásnak az eladásra való felkészítése.

A befektetési céllal vásárolt  ingatlan eredeti elrendezése meglehetősen előnytelen volt a különálló konyhával és egymásból nyíló szobákkal.

Az átalakítás célja az volt, hogy egy tágas, világos terekkel rendelkező, jól funkcionáló lakás kerüljön végül piacra, mely az alkalmazott stílus és színvilág segítségével több célcsoport számára is kiváló lehetőséget biztosít. További cél természetesen a mielőbbi értékesítés és a maximális megtérülés.

A felújítás az eredeti konyha falának kibontásával kezdődött, ami által kialakulhatott egy tágas amerikai konyhás nappali. Az ingatlanhoz tartozó két erkély közül a nagyobbik –  amely korábban csak a konyhából volt megközelíthető –  immár ehhez az új térhez kapcsolódott.
A korábbi fürdőt megpróbáltuk minél kisebb költségvetéssel áthelyezni. Az így felszabadított hely lehetőséget adott két további szoba kialakítására.

Az ingatlan vadonatúj konyhabútorral, új burkolatokkal, szaniterekkel, finom, lágy színekkel, modern, elegáns stílusban került piacra.
A terek újragondolásával a végeredmény egy olyan amerikai konyhás nappalival, két hálószobával, modern fürdővel, különálló mellékhelyiséggel rendelkező lakás, amely tökéletes otthon lehet fiatal vagy idősebb pároknak, de akár kisgyermekes családokat is kiszolgál.

A home staging létjogosultságát mi sem bizonyítja jobban, hogy az ingatlanra a meghirdetéstől számított 1,5 héten belül ajánlatot tettek, és az egész eladási procedúra kevesebb, mint egy hónap alatt lezajlott.

© 2020 Harmónia Lakberendezés – Varsányi Valentina | Adatkezelési tájékoztató | Jogi nyilatkozat | Created by Your Perfect Design